Continua l'empat entre Francesc Moret i Marc Freixa al Trial de Santigosa

El mollonenc i l'osonenc sumen dos punts de penalització després de les dues primeres jornades | El basc Jaime Busto, amb tres, intentarà demà aconseguir la seva primera victòria

Marc Freixa, colíder al Trial de Santigosa
Marc Freixa, colíder al Trial de Santigosa | Marc Cargol
Arnau Urgell
19 d'abril del 2014
Marc Freixa, un dels tres colíders del Santigosa. Foto: Marc Cargol

Continua l'empat al Trial de Santigosa. El mollonenc Francesc Moret i l'osonenc Marc Freixa –líders el primer dia amb zero punts- han tornat a clavar l'actuació a la segona jornada penalitzant dos punts. D'aquesta manera, continuen coliderant la general amb dos punts tot i que veuen com el basc Jaime Busto s'acosta perillosament. El jove pilot avui només ha penalitzat un punt i és tercer a la general amb tres peus. Tots tres es jugaran la victòria aquest diumenge en una jornada on la pluja pot ser un condicionant clau.

La igualtat és una de les tòniques d'aquests 3 Dies de Trial de Santigosa que no té figures d'àmbit mundial però que ha fet rècord amb 228 participants. A banda de Moret –guanyador de l'any passat-, Freixa –amb quatre victòries el 1999, 2000, 2007 i 2008- i el jove Busto, també cal destacar Pere Borrellas que després de penalitzar cinc punts el primer dia, avui ha aconseguit ser el millor i no s'ha deixat ni un peu. El manresà és quart amb cinc punts i és l'únic amb opcions reals d'assaltar el podi ja que el cinquè classificat, Jordi Picola, ja en té onze.

Es dóna la circumstància que si demà ni Francesc Moret ni Marc Freixa fallessin ni una sola vegada –circumstància improbable- la victòria seria pel pilot de Sant Pere de Torelló ja que el de Molló s'ha deixat el primer peu abans que el seu rival.

La modalitat non stop i el fet que no hi hagi nivells de dificultat facilita que els pilots punters pràcticament no penalitzin. Al llarg de les tres jornades els quasi 230 pilots han d'afrontar 90 zones diferents –30 per dia- per paratges de gran bellesa entre els termes de Sant Joan, Ridaura i Vallfogona.

Classificacions segona jornada i general 3DTS 2014 (pdf)

Classificacions primera jornada 3DTS 2014 (pdf)

ESPECIAL 3 Dies Trial Santigosa a ElRipollès.info


Galeries de fotos Trial de Santigosa

Fotos 3 Dies Trial Santigosa 2014 (Marc Cargol)

Fotos 3 Dies Trial Santigosa 2013, segona jornada (Marc Cargol)

Fotos 3 Dies Trial Santigosa 2013, primera jornada (Marc Cargol)

Fotos 3 Dies Trial Santigosa 2012, segona jornada (Marc Cargol)

Fotos 3 Dies Trial Santigosa 2012, primera jornada (Xevi Mas i Lurdes López)

Fotos 3 Dies Trial Santigosa 2011 (Xevi Mas)

Fotos 3 Dies Trial Santigosa 2010 (Xevi Mas)

Fotos 3 Dies Trial Santigosa 2009 (Arnau Urgell)

Fotos 3 Dies Trial de Santigosa 2008 (Arnau Urgell)

Fotos 3 Dies Trial de Santigosa 1981 (Josep Maria Montaner)