Vallter no obre per Setmana Santa per manca de neu

L'estació tenia previst acabar la temporada el dilluns vinent | Vall de Núria només manté en funcionament la zona de debutants i el telecabina

Redacció
16 d'abril del 2014
Les elevades temperatures i les pluges dels darrers dies han deixat les muntanyes del Ripollès amb molt poca neu. Una situació que finalment ha fet impossible l'objectiu d'allargar la temporada d'esquí fins a final de Setmana Santa. Destaca el cas de Vallter que avui ha anunciat que renuncia a obrir de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, com inicialment tenia previst.

Les condicions meteorològiques dels darrers dies fan que les estacions comencin a pensar amb la temporada d'estiu. A Vall de Núria, per exemple, aquesta mateixa setmana coexistiran activitats de neu com les pistes de la zona de debutants, el telecabina i el parc lúdic amb altres com els ponis. A més, s'ha hagut de suspendre el Cremallera Festival, de freestyle amb snowboard, previst per diumenge vinent. Tot plegat després que el passat cap de setmana els esquiadors ja es poguessin comptar amb els dits de la mà ja que malgrat que a les pistes la neu aguanta, a l'entorn el verd ja domina el paisatge.

A Vallter 2000, en canvi, inicialment havien preferit concentrar les activitats als dies més forts de la Setmana Santa. Tot i això, aquest mateix dimecres han acabat renunciant a obrir a partir de demà i, d'aquesta manera, han donat per acabada la temporada. D'aquesta manera, diumenge va ser el darrer dia on l'estació va romandre en funcionament, tal i com va passar a la Molina.

A manca dels balanços finals, la temporada que ja acaba ha estat una de les millors dels darrers anys. A la gran quantitat de neu –ja des de mitjans de novembre- s'hi ha afegit una gran campanya promocional i des descomptes per ajudar a tirar endavant Vallter després que FGC n'assumís la gestió.