El Camprodon guanya a Besalú (2-1) i supera l'Abadessenc

Els santjoanins, que van caure a Bescanó (2-1), perden la plaça de promoció després de 9 partits

13 d'abril del 2014
En dues setmanes la lluita per la promoció ha canviat com un mitjó. A la mitja part del derbi l'Abadessenc guanyava 0 a 2 al camp del Camprodon. Un resultat que deixava els santjoanins sis punts per sobre dels seus rivals camprodonins. Aquest diumenge, dues setmanes després, l'equip de Manel Puigverd ha superat el de Toni García que perd el segon lloc després de nou jornades consecutives.

Tot plegat va començar dissabte amb la derrota de l'Abadessenc al camp del Bescanó (2-1). Els blanc-i-negres s'havien avançat al minut 60 gràcies a un gol d'“Uli” Montenegro. Tanmateix, els del Gironès van reaccionar ràpid i Òscar Peraferrer va empatar vuit minuts després. Quan semblava que l'Abadessenc sumaria el tercer empat consecutiu, Marc Feixas va marcar just abans de començar el temps del descompte. Una derrota que els deixa amb 52 punts, dos per sota del Camprodon.

Els camprodonins han viscut la situació inversa. Aquest diumenge han començat perdent amb el Besalú després del gol de Pol Palmada al 48. Tanmateix, la reacció ha estat ràpida i Ezequiel Romero ha empatat al 57. Eric Soler, al minut 70, ha aconseguit el gol que ha culminat la remuntada i l'assalt a la plaça de promoció.