Injecció d'autoestima ripollesa a «El matí de Catalunya Ràdio»

El programa de Mònica Terribas ha promocionat la candidatura de la Portalada a la UNESCO, ha fet una tertúlia amb usuaris del tren i ha parlat amb responsables de tres grans empreses de la comarca

Redacció
11 d'abril del 2014
Jordi Munell amb Mònica Terribas davant de la Portalada
Jordi Munell amb Mònica Terribas davant de la Portalada | Catalunya Ràdio
Jordi Munell amb Mònica Terribas davant de la Portalada. Foto: Catalunya Ràdio

El Matí de Catalunya Ràdio , el programa dirigit i conduït per Mònica Terribas, s'ha emès aquest divendres des de la sala Abat Senjust de Ripoll. Set hores de ràdio que no només han servit per promocionar els atractius turístics de la comarca sinó que han suposat una injecció d'autoestima en qüestions com el potencial de les empreses, l'impuls a la candidatura de la Portalada com a Patrimoni de la Humanitat o l'èxit del Clownia Festival.

El programa s'emetrà s'ha emès des de les sis del matí fins a la 1 del migdia des de la sala Abat Senjust, als baixos de l'Ajuntament de Ripoll. Una de les grans novetats ha estat substituir els tertulians habituals per quatre usuaris del tren que han abordat els problemes de la línia i el fet de viure al Ripollès i treballar a Barcelona. Precisament qüestions relacionades amb la mobilitat han centrat l'entrevista de la jornada a Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat.

Un dels punts culminants del programa ha estat l'entrevista davant de la Portada a l'alcalde Jordi Munell i Carme Polo, directora de la candidatura per ser reconeguda per la UNESCO. Posteriorment, nova tertúlia amb representants de tres grans empreses de la comarca: Aigua de Ribes, Galetes Birbes i Matrix; així com conversa sobre el xai ripollès. Tampoc no s'ha desaprofitat l'ocasió per promocionar el Clownia Festival amb converses telefòniques amb Alguer Miquel, cantant de Txarango, i Ramon Roqué, alcalde de Sant Joan. A més, els Búhos han actuat en directe des de la sala Abat Senjust abans que la colla dels “Minoristes” hagin ocupat l'estudi improvisat.

Terribas ha destacat al llarg del programa  la bona rebuda que va tenir l'equip quan va arribar a Ripoll ahir al vespre. Un equip en el qual destacava la presència del periodista santjoaní Àlex Bosch, que en aquesta ocasió jugava a casa.

Mònica Terribas amb Víctor Marsal, director general de Birba. Foto: Arnau Urgell