Doble Campionat de Catalunya de Núria Pau

L'esquiador ribetana va guanyar en eslàlom i gegant

Núria Pau va sumar dues medalles d'or als Campionats de Catalunya.
Núria Pau va sumar dues medalles d'or als Campionats de Catalunya. | Gemma Romeu
Redacció
07 d'abril del 2014
Núria Pau va sumar dues medalles d'or als Campionats de Catalunya. Foto: Gemma Romeu

Núria Pau va aconseguir aquest cap de setmana guanyar el Campionat de Catalunya per partida doble. L'esquiador de Ribes de Freser va revalidar la victòria de l'any passat al gegant i també va aconseguir el triomf en eslàlom. El supergegant, en canvi, no es va disputar a causa de les condicions de la neu.

El Campionat de Catalunya Alpí Absolut-Gran Premi del Tricentenari es va disputar aquest cap de setmana a la Molina. Núria Pau va ser la millor catalana en les dues proves disputades on també van participar-hi esquiadores andorranes i espanyoles. Al gegant va ser cinquena absoluta amb un temps de 2:41:75 i va encapçalar el podi del Campionat de Catalunya per davant de Clara López i Bàrbara Vives. A l'eslàlom, on va ser tercera absoluta, va fer fer un temps d'1:42:81 mentre que el podi català el van completar Andrea Ardi i Anna Díaz-Prieto.

L'any passat l'esquiadora de Ribes de Freser va aconseguir la victòria al gegant mentre que al supergegant –que enguany no s'ha disputat- va ser segona.

Classificacions del Campionat de Catalunya (pdf)