La UE Camprodon se situa a un sol punt del CE Abadessenc

Els camprodonins guanyen a Bescanó (1-3) i els santjoanins empaten amb l'Escala, el líder

07 d'abril del 2014
Les darreres set jornades de Segona Catalana estaran marcades per un duel entre Abadessenc i Camprodon per jugar-se la plaça de promoció. Després de la jornada d'aquest cap de setmana, la diferència entre els dos equips s'ha reduït a un sol punt. Els camprodonins no van fallar a Bescanó (1-3) mentre que els santjoanins van empatar a zero amb l'Escala, el líder sòlid de la categoria.

El partit de Bescanó es va resoldre per la via ràpida. Al minut 15 els camprodonins ja guanyaven per 0 a 2 amb un doblet d'Ezequiel Romero. Tanmateix, Òscar Peraferrer va reduir diferències abans del descans amb un gol al minut 42. La sentència no va arribar fins al minut 81 quan Miquel Soler va marcar el tercer i definitiu gol.

La victòria permet als camprodonins sumar 51 punts, un menys que l'Abadessenc. Els santjoanins van empatar a casa amb el líder, l'Escala, i encadenen dos empats consecutius. Mentre els empordanesos tenen la primera plaça assegurada (61 punts), Camprodon i santjoanins es jugaran la segona. I és que el Quart –quart amb 43 punts- ha acumulat tres derrotes consecutives i ja està a vuit punts del tercer lloc.