Dolorosa derrota del CF Ripoll amb el Base Roses

Els ripollesos acaben perdent 4 a 5 un partit que havien remuntat després d'un 0-3 inicial

07 d'abril del 2014
Dolorossíma derrota del CF Ripoll contra el Base Roses. Els homes de Xenxo Granados van acabar perdent per 4 a 5 un partit que havien remuntat després d'un 0-3 inicial. La derrota, a més, pràcticament converteix la salvació en utopia ja que la permanència queda a 12 punts (la promoció a nou).

El partit amb els empordanesos va començar molt malament. Al minut 11 el marcador ja reflectia un 0 a 3 després de dos gols de Jesús Quinto i un de Blas Hornos en poc més de dos minuts de diferència. Tanmateix, la reacció local va ser fulgurant a la mitja hora de joc. Entre els minuts 33 i 38 Alguer Brugarola –amb dos gols- i David Reig van aconseguir empatar el partit.

A la represa van continuar les alternatives. Miquel Gainza va culminar la remuntada amb el 4 a 3 al minut 63. Un resultat que, si s'hagués consolidat, hagués donat molta moral a l'equip ripollès però tot plegat va acabar amb una derrota de les que fan mal. El Base Roses va empatar nou minuts després, mitjançant Yoann Ramírez, i va acabar marcant el cinquè i definitiu gol al 88.