El Certamen de Cartes d'Amor torna a tenir un segell per a l'ocasió

Correus va entregar-lo a Jose Alguacil, l'impulsor del concurs

Redacció
04 d'abril del 2014
El Certamen de Cartes d'Amor de Sant Joan de les Abadesses, que impulsa Jose Alguacil, torna a tenir enguany un segell especial. Aquest dijous Vicenç Ibáñez, cap de comunicació de Correus a Catalunya, va fer l'acte d'entrega al Cafè de l'Abadia, bressol del concurs, amb presència de l'alcalde santjoaní Ramon Roqué.

La iniciativa d'Alguacil ha servit per reivindicar la figura del carter. Un fet que li va valdre la col·laboració de Correus que l'any passat ja va tirar endavant un segell especial per a l'ocasió. En aquesta segona edició la companyia postal s'ha bolcat en el projecte i, per exemple, ha distribuït cartells del concurs a totes les oficines de Catalunya. També ha facilitat l'enviament d'una postal escrita a mà pel barman i activista cultural santjoaní a tots els participants de l'any passat.

El segell commemoratiu reprodueix el motiu del cartell anunciador del certamen, dissenyat enguany per Meritxell Jordà. Es tracta d’un segell del tipus “Tu Sello”, producte de Correus que permet a tothom dissenyar els seu propi segell per personalitzar la seva correspondència, reforçar el seu màrqueting o commemorar qualsevol esdeveniment. El valor del nou segell és la tarifa “A”, que permet l’enviament de cartes fins a 20 grams a qualsevol punt de l’Estat i amb validesa indefinida en el temps, és a dir, amb independència de quina sigui la tarifa vigent en el moment de fer-ne ús.