Oriol Cardona també guanya el Tour du Rutor

L'espectacle del Tour du Rutour.
L'espectacle del Tour du Rutour. | Tour du Rutour
Redacció
31 de març del 2014
L'espectacle del Tour du Rutour. Foto: Tour du Rutour

Oriol Cardona continua imparable. L'esquiador banyolí de l'SC Camprodon va guanyar aquest cap de setmana el Tour du Rutor, una setmana després de ser el millor júnior a la mítica Pierra Menta. Cardona es va imposar a la prova de tres etapes disputada a la Vall d'Aosta fent parella amb l'italià Federico Nicolini.

En categoria sènior la victòria també va ser pels guanyadors de la Pierra Menta. En categoria masculina van guanyar els italians Damiano Lenzi i Mateo Eydallin mentre que en dones la parella formada per Laetitia Roux i Maude Mathys va tornar a demostrar que no té rival. Les catalanes Marta Riba i Mireia Miró van aconseguir una meritòria quarta posició.

La participació d'esquiadors del Ripollès –i, de fet, del conjunt de Catalunya- va ser limitada. El santjoaní Xavier Guillaumes i l'ogassenc Xavier Garcia-Guimerà van acabar en la posició 111. També hi van participar la parella formada per Dani Erena i Eric Moya. Els problemes físics del ripollès van obligar-lo a abandonar i el santjoaní va completar la tercera etapa ja fora de competició. La prova la van acabar 257 equips mentre que 43 es van retirar al llarg dels tres dies.

Classificacions Tour de Routur (pdf)