Camprodon i Abadessenc fan taules en el derbi de la promoció (2-2)

L'empat a dos manté l'avantatge de tres punts dels santjoanins | El Quart perd i ja està vuit punts

30 de març del 2014
Eufòria santjoanina
Eufòria santjoanina | Anna Julve

Abadessenc i Camprodon es jugaran, amb tota probabilitat, la plaça de promoció en les vuit jornades que resten. Aquest diumenge ambdós equips han empatat a dos en un derbi molt emocionant –i amb polèmica- disputat al Camp de la Vila. La derrota del Quart, el quart classificat, amplia a vuit i cinc punts el marge dels santjoanins i els camprodonins amb l'equip gironí.

L'Abadessenc ha sortit disposat a sentenciar el partit. Ben d'hora, al minut 3, l'osonenc Josep Muniesa ha tornat a demostrar perquè és el davanter més en forma dels santjoanins i ha marcat el primer definint a la perfecció davant del porter local. El “pitxitxi” blanc-i-negre ha estat a punt de marcar el segon al cap de tres minuts, un gol que sí que ha arribat al 12 gràcies a Èdgar, que ha aprofitat un rebuig del porter Sala. Amb el 0 a 2, els homes de Toni García han intentat tancar el partit amb el contraatac com a principal arma però el marcador ja no s'ha mogut més a la primera part.

A la represa el Camprodon ha sortit amb un altre aire. Ben ràpid, al minut 56, ha pogut retallar diferències amb una jugada polèmica. L'àrbitre ha assenyalat penal per unes possibles mans de Francolí i Darnés no ha perdonat des dels onze metres. El partit ha tingut moltes alternatives i tot i que l'Abadessenc hauria pogut sentenciar el gol ha acabat caient de la banda local. Al minut 75 Gil ha fet lluir Edu Carrera amb una gran aturada però la jugada ha continuat i Èric ha igualat el partit. En el tram final qui més ha intentat marcar el tercer ha estat el Camprodon i, de fet, en temps de descompte l'àrbitre ha anul·lat un gol de Soler per fora de joc. Abans, l'àrbitre –molt protestat pels santjoanins- ha expulsat Francolí per doble amonestació.

Al final del matx els entrenadors han fet les preceptives valoracions a Golcat.com. Manel Puigvert, tècnic del Camprodon, ha admès que a la primera part l'Abadessenc havia estat molt superior però que a la segona havien tingut opcions de guanyar. “L'empat és bo perquè seguim a tres punts del segon lloc”, ha assegurat. Toni García, per la seva banda, considera que “no és un resultat dolent” a l'espera de rebre la setmana vinent l'Escala, el líder destacat del grup 1 de Segona Catalana. Respecte la jugada polèmica s'ha mostrat taxatiu: “El penal no ho era. El mateix jutge de línia diu que no ho és però l'àrbitre s'ha mostrat capficat en assenyalar-lo”.