Joan Llordella supera l'etapa reina de la Cape Epic i puja al dotzè lloc

Joan Llordella
Joan Llordella | Marc Gasch
Arnau Urgell
28 de març del 2014
Llordella, després de l'etapa reina. Foto: Marc Gasch

Joan Llordella i Pau Zamora continuen en ritme ascendent a mítica Absa Cape Epic sud-africana. Aquest divendres han superat amb èxit l'etapa reina de la prova que tenia un total de 110 km i 3.000 metres de desnivell positiu. Han arribat a la meta després de 5 hores i 26 minuts i ho han fet en catorzè lloc, repetint la millor actuació parcial.

"S'està produint una selecció natural", ha explicat Llordella des de Sud-àfrica. En aquest sentit els problemes mecànics de molts equips se sumen als físics i a una intensa calor. Tot amb tot, l'equip Buff Internacional ha continuat guanyant posicions i després de la sisena etapa ja són dotzens a la general. "No sé si aconseguirem mantenir la plaça perquè a darrere tenim parelles molt fortes", ha assegurat el ciclista campdevanolenc. Cal recordar que l'objectiu de Llordella era entrar en el TOP-20 . A més, de moment són els millors catalans i també els ciclistes de l'Estat més ben classificats.

La Cape Epic 2014 està formada per un pròleg i set etapes. Globalment són 718 km i quasi 15.000 metres de desnivell positiu. A la línia de sortida de Durbanville van sortir 600 equips, és a dir, 1.200 ciclistes i hores d'ara ja hi hagut més d'un centenar d'abandonaments.