L'HC Ripoll torna a perdre i tira per la borda les opcions d'ascens

Perd amb el Manlleu (3-2) i encadena tres derrotes seguides

23 de març del 2014
L'HC Ripoll va perdre aquest dissabte a la pista del Manlleu i ha encadenat tres derrotes consecutives. Una situació que pràcticament el descarta de la lluita per l'ascens ja que el Lloret, amb un partit menys, és segon amb un marge de sis punts mentre que GEiEG –també amb un partit menys- i Manlleu tenen un avantatge de quatre i tres punts, respectivament.

El filial manlleuenc va sortir a la pista prement l'accelerador i als primers minuts va enviar dues boles als pals de la porteria d'un Moi Adam que es multiplicava per aturar les arribades locals. El Ripoll es va treure la son de les orelles i en un sol minut (minut 15) va posar a prova al porter rival en cinc ocasions. Just després d'aquest intercanvi de cops el manlleuenc Nil va fer l'1 a 0 (minut 17). Els jugadors locals van intentar provocar faltes d'Arxé, que acabava d'entrar a la pista, pero només van aconseguir l'exclusió del porter local per protestes exagerades (minut 20). El Ripoll no va aprofitar els dos minuts en superioritat. No va ser fins a manca de vint-i-vuit segons, que una contra dirigida per Arxé va ser culminada amb una precisa passada que Vergés va empènyer a gol per marxar al descans amb un 1 a 1 esperançador.

A la represa Moi Adam va aturar dues vegades un penal amb que es va castigar al Ripoll (minut 27) ja que l'arbitre va manar repetir-lo. Tres minuts després el Ripoll va tornar a jugar en superioritat després que l'àrbitre ensenyés la blava al campdevanolenc Oleguer Forment per aplaudir-lo amb l'estic, després que li assenyalés una falta. Només amb quatre homes en pista el Manlleu va fer el 2 a 1 (minut 31). El Ripoll jugava un bon hoquei i en un nou contraatac dirigit per Sabata, Vergés va tornar a empatar (minut 37). A més, el mateix Sabata va disposar d'un penal un minut després, però el porter local també va aturar-lo. Més fortuna va tenir Oleguer quan va transformar una falta directa al 44 que va desnivellar el marcador El Ripoll ho va intentar fins al final, sobretot amb el recurs de col·locar jugadors davant de porta, i provant xuts de lluny, però no va aconseguir empatar de nou.