L'HC Ripoll pràcticament s'acomiada de l'ascens

Perd a casa amb la Garriga (6-4) i només ha sumat un punt de nou

17 de març del 2014
L'HC Ripoll cada setmana ho té pitjor per optar a l'ascens després de només sumar un punt dels nou darrers possibles. Aquest cap de setmana va perdre amb la Garriga per 4 a 6 i ja està a sis punts del segon classificat, el Lloret, i té el tercer, el GEiEG B, a quatre.

Dissabte al vespre, amb un pavelló municipal que presentava una molt bona entrada, l'equip va ser incapaç de derrotar a La Garriga, un equip de la zona mitjana de la classificació. Els jugadors de Dani Viñas no van tenir el seu millor dia, errant tots els penals i faltes directes, encaixant la majoria de jugades a bola aturada amb què van ser sancionats, malbaratant quatre minuts de superioritat numèrica, i no aprofitant jugades bastant clares de gol. A més, van patir un arbitratge discutible amb un criteri força diferent a l'hora d'assenyalar penals i d'ensenyar targetes blaves.

Amb tot, el partit va iniciar-se amb un golàs d'Ivan Mora gràcies a un xut de fora l'àrea (minut 1). Poc va durar l'únic avantatge ripollès, ja que un xut llunyà de l'equip visitant va entrar un minut després a la porteria que defensava Adrià Torrens. Ivan Mora, que va ser el millor jugador local, va enviar la primera de les quatre boles ripolleses als pals de la porteria de La Garriga (minut 7) i més endavant Sabata no va poder marcar un penal (minut 15). Seguidament la Garriga va fer l'1 a 2 (minut 16). Un xut de Joan Torrents va tornar la igualtat al marcador (minut 19), però un penal per uns suposats peus locals dins de l'àrea va tornar l'avantatge pels visitants (minut 22). Una falta directa marcada sobre el capità Ivan Mora, per fer una observació a l'àrbitre des de la banqueta, va ser aprofitada per l'equip rival per fer el 2 a 4 amb el que es va arribar al descans.

El Ripoll va sortir entonat al segon temps. Sabata va fer el 3 a 4 (minut 27) en una jugada individual, i Joan Torrents de nou va posar l'empat al marcador (minut 31). El partit tornava a començar, però l'àrbitre va assenyalar uns altres peus polèmics dins de l'àrea ripollesa. La Garriga va aprofitar-ho per posar-se de nou per davant (minut 32). Dos pals gairebé consecutius d'Ivan Mora (m.34) deixaven clar que el Ripoll no tenia tampoc la sort de cara. En canvi l'equip rival va treure suc d'una pèrdua d'una bola en línea defensiva, i va fer el 4 a 6 que ja seria definitiu (minut 38). Una nova falta directa desaprofitada pel Ripoll al minut següent, i un darrer pal de Joan Torrents (minut 43), van precedir un final amb un Ripoll a la desesperada que no va trobar en cap moment la inspiració per batre el porter rival. Els dos darrers minuts l'equip va jugar amb un home menys per blava a Vergés. Tot i que La Garriga no va marcar la falta directa, la reacció ripollesa va quedar encara més decapitada.