Aleix Fàbregas es queda a tocar del triplet al Duatló de Sant Joan

L'atleta de Ripoll acaba tercer a menys d'un minut del guanyador, el mallorquí Lucas Mola

Aleix Fàbregas ha acabat tercer al Duatló de Sant Joan
Aleix Fàbregas ha acabat tercer al Duatló de Sant Joan | Marc Cargol
Redacció
09 de març del 2014
Aleix Fàbregas ha acabat tercer al Duatló de Sant Joan. Foto: Marc Cargol

Aleix Fàbregas s'ha quedat a tocar de la tercera victòria consecutival al Duatló de Sant Joan de les Abadesses. L'atleta de Ripoll ha acabat tercer a menys d'un minut del guanyador, el mallorquí Lucas Mola. El podi l'ha completat l'osonenc Joan Ruvireta en una cursa molt igualada i on el vent ha afectat el tram ciclista. En dones, la victòria ha estat per la vigatana Núria Peix.

El Duatló del CTSJA recuperava aquest diumenge les distàncies olímpiques després de l'absència de l'any passat. El 2013 l'esvoranc que es va produir a la N-260 a Ribamala va obligar primer a ajornar la prova i, posteriorment, a modificar-ne el recorregut. En aquest sentit constava per per segona vegada de 10 quilòmetres de cursa atlètica, 40 amb bicicleta i cinc més de cursa passant per Ripoll i Vallfogona.

El XXI Duatló de Sant Joan no s'ha decidit fins al tercer tram. Després dels 40 km en bicicleta Aleix Fàbregas era el líder però amb Joan Ruvireta i Genís Grau absolutament enganxats, una situació poc favorable els interessos del corredor ripollès. Finalment però ha estat Lucas Mora el que els ha avançat a tots per entrar a la meta amb un temps de 2:01:11 amb un mínim marge de cinc segons respecte el duatleta osonenc. Fàbregas ha acabat amb 2:02:01 mentre que Grau finalment només ha pogut ser cinquè superat per Eric Merino.

El millor local ha estat Guillem Domènech (38è) per davant de Josep Maria Illa (46è). Entremig s'ha classificat el ripollès Jordi Garriga en 41a posició.

Resultats del XXI Duatló de Sant Joan de les Abadesses


Podi amb Joan Ruvireta, Lucas Mola i Aleix Fàbregas. Foto: Marc Cargol

Galeries de fotos

Duatló de Sant Joan 2014 (Marc Cargol)

Duatló de Sant Joan 2013 (Marc Cargol)

Duatló de Sant Joan 2012 (Marc Cargol i Arnau Urgell)

Duatló de Sant Joan 2011 (Xevi Mas)

Duatló de SantJoan 2010 (Joan Guirado)