ElRipollès.info estrena una nova versió específica per a «tablets»

La nova edició comparteix continguts amb la d'escriptori, però amb una interfície optimitzada per a pantalles tàctils

Redacció
04 de març del 2014
ElRipollès.info Webapp
ElRipollès.info Webapp
ElRipollès.info ha estrenat aquest dimarts una nova versió, en fase de proves, específica per a tablets. La nova webapp mostrarà les mateixes notícies que l'edició per a ordinadors, però amb una interfície optimitzada per dispositius més petits i amb pantalles tàctils.

Com una aplicació

Aquesta webapp inclou també la possibilitat d'instal·lar-la a l'escriptori de la tablet com si fos una aplicació més. Podeu trobar les instruccions segons el vostre dispositiu en aquesta pàgina. Aquesta funcionalitat també pot ser d'utilitats als telèfons smartphones per consultar de manera més directa les notícies d'ElRipollès.info.

Predomini del contingut

La nova versió per tablets ofereix un accés més ràpid a les notícies d'actualitat, amb les mateixes funcionalitats però amb un disseny en el qual predomina el contingut, amb accés a la major part d'opcions que s'han adaptat en aquesta primera fase.

Així, la portada presenta les notícies destacades que es poden ampliar i que es poden comentar des de la mateixa pàgina d'ampliació de la notícia. A més, un menú superior desplegable dóna accés a les notícies per categories, així com a les galeries de fotos, adaptades també a la nova versió, i a la versió clàssica.

Fases posteriors

Aquestes novetats s'emmarquen en la primera fase de desenvolupament de la webapp, que continuarà millorant i oferint noves funcionalitats en properes actualitzacions.