Boicot d'ERC a la inauguració del nou consultori de Sant Joan

Els republicans continuen qüestionant el trasllat i l'enderrocament de l'antic equipament sanitari

Redacció
25 de febrer del 2014
ERC continua reiterant les crítiques al nou ambulatori de Sant Joan de les Abadesses que ja va entrar en funcionament el divendres passat. Per aquest motiu ha anunciat el boicot a la inauguració prevista pel proper dissabte –amb la presència del conseller Boi Ruiz- i els regidors republicans no assistiran a l'acte.

El grup municipal d'Esquerra han recordat de nou que no entenen la inversió de més d'un milió d'euros quan l'ampliació de l'actual emplaçament, a la carretera de Camprodon, hagués costat uns 300.000 euros. A més, no entenen que s'aposti per enderrocar l'antic ambulatori que tot just s'havia posat en servei fa tretze anys. “Amb poc més de 10 anys Sant Joan haurà provocat la inversió de dos milions d’euros amb centres sanitaris”, assegura Sergi Albrich.

Respecte l'acte d'inauguració asseguren que “no volen prendre part d'una mala utilització electoral de diners públics que pràcticament no ha generat ocupació laboral al municipi i que representarà un increment del cost del seu manteniment a tota la ciutadania”. Cal recordar que està previst pel proper dissabte 1 de març al migdia amb la presència del conseller de Salut, Boi Ruiz.

Nota de premsa d'ERC sobre la inauguració de l'ambulatori (pdf)