L'HC Ripoll empata a casa (3-3) i desaprofita assaltar la plaça d'ascens

Tres equips estan empatats amb 43 punts a la segona posició

24 de febrer del 2014
L'HC Ripoll va cedir el primer empat de la temporada el dia menys oportú. Aquest dissabte va empatar a tres amb el filial de la Tordera coincidint amb l'ensopegada a casa del GEiEG B. D'aquesta manera ripollesos, gironins i també el Lloret sumen 43 punts i es reparteixen la segona posició que dóna dret a l'ascens –el goal average afavoreix el filial del GEiEG-.

Al primer temps el Tordera B es va avançar amb un gol que va entrar a la porteria després que la bola toqués a l'esquena del porter local. L'equip ripollès va aconseguir empatar gràcies a una acció de Vergés (minut 17), resultat amb el qual es va arribar al descans.

La segona meitat va començar bé pels interessos locals ja que Sabata va aconseguir el 2 a 1 (minut 27). L'expulsió amb blava d'Adrià Torrens per haver tocat amb l'estic a un jugador torderenc, i la falta directa corresponent, va permetre a l'equip visitant empatar de nou. Moi Adam que acabava de sortir a la pista, no va poder evitar el gol (minut 33). Dani Viñas va confiar aleshores amb el jove Carlon, que no va decebre'l. Ell va aconseguir el 3 a 2 en una jugada de velocitat (minut 42) en el que és el seu primer gol amb l'equip sènior. El Ripoll no va saber tancar el partit ni ampliar el resultat, i a manca de dos minuts el Tordera va empatar de nou.

Els intents de tornar a marcar van ser infructuosos, malgrat que Comas va sortir a la pista per intentar desequilibrar el partit. Tot i el partit irregular, l'afició va marxar molt enfadada per la forma com l'àrbitre va evitar xiular la desena falta visitant. De fet, ja amb el partit acabat una persona del públic es va encarar amb el col·legiat, una circumstància que l'acta no va reflectir.