L'HC Ripoll no falla amb el Bigues i Riells (4-7) i segueix aspirant a tot

Els ripollesos continuen tercers empatats amb el segon classificat

16 de febrer del 2014
L'HC Ripoll no ha fallat a la pista del Bigues i Riells (4-7), el penúltim classificat, i continua aspirant a tot. La victòria suposa que els ripollesos es mantinguin en tercera posició amb els mateixos punts (42) que el segon, el GEiEG, i a només dos de líder, el CPH Olot.

Tot i la victòria final, el Bigues i Riells s'ha avançat al primer minut amb un gol que no ha estat contrarestat fins que Sabata ha aprofitat un penal per marcar (minut 7). Després d'una exclusió d'Ivan Mora, el Ripoll ha marcat dos gols jugant en inferioritat. Els ha fet Vergés, donant avantatge en una situació adversa. Comas ha ampliat el marcador amb l'1 a 4 i Marín ha fet el cinquè. Abans del descans l'equip local ha reduït el desaventatge amb un gol després que Moi aturés per dues vegades un xut de penal, però no pogués amb el tercer intent.

A la represa el Ripoll ha controlat el temps del partit, i Sabata encara ha ampliat més l'avantatge (minut 44) fent el 2 a 6. El partit estava sentenciat, però dues decisions polèmiques de l'àrbitre, un gol fantasma i un penal dubtós, han permès al Bigues aproximar-se al marcador a manca de dos minuts pel final. Una falta directa a favor del Ripoll ha permès a Sabata, a un minut i mig pel final, tancar definitivament el partit.

L'equip ha lluït braçalets negres per la mort de l'avi del porter Adrià Torrens. El seu lloc a l'equip l'ha ocupat el porter juvenil Adrià Dalmau.