La UE Ripoll només guanya el primer quart a Pineda (93-77)

Els ripollesos encadenen la segona derrota seguida

10 de febrer del 2014
La UE Ripoll torna a acumular derrotes després de la reacció provocada pel canvi d'entrenador. Aquest cap de setmana va perdre clarament a Pineda (93-77) i encadena la segona derrota seguida. D'aquesta manera els homes de Pep Perarnau es queden amb un balanç de 4-14 i avantpenúltims a la classificació.

Els ripollesos només van poder guanyar el primer quart (19-21). Ja en el segon els del Maresme es van situar per davant i van aconseguir marxar al descans amb una renda de vuit punts. Tot i un intent de reacció visitant el Pineda va assegurar-se la victòria amb un marge final de setze punts.

Al Campionat Territorial el CB Campdevànol va tornar de buit de la visita a la pista del Maçanet, el cuer de la categoria (79-75). Els campdevanolencs són avantpenúltims amb un balanç de 5-13.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)