Campdevànol exhibeix unitat per l'escola

L'equip de govern accepta la proposta del PSC de constituir una comissió de seguiment | El 21 de febrer Ensenyament ha convocat una reunió per discutir els detalls del projecte executiu

Arnau Urgell
31 de gener del 2014
Aspecte virtual de la futura escola de Campdevànol. Foto: ElRipollès.info

La nova Escola Pirineu ha estat un dels temes que més ha marcat la política municipal de Campdevànol les dues darreres legislatures. La qüestió sovint ha enfrontat els equips de governs amb les respectives oposicions. Tanmateix, la sensació que el projecte s'ha encarrilat –amb la inclusió d'una primera partida al pressupost de 214.000 euros - ha ajudat a contribuir a crear un clima d'unitat entre els diversos grups polítics en aquesta qüestió.

En aquest sentit destaca que l'equip de govern, format per CiU i ERC, ha acceptat la proposta del PSC de crear una comissió de seguiment per abordar els darrers tràmits previs a la construcció de l'equipament. La iniciativa aplegarà en una mateixa taula els membres del govern i de l'oposició però també personal docent i administratiu de l'escola així com membres de l'AMPA. S'haurà de posar a treballar de forma immediata ja que el 21 de febrer, segons va explicar la regidora Dolors Costa, Ensenyament ha convocat una reunió per tal de discutir el projecte executiu, que redacta Mastura Arquitectes, abans de la seva aprovació. Posteriorment ja es podran iniciar els tràmits que permetin l'inici de les obres previstes per a finals d'any o inicis de 2015.

“Cal un ambient unitari i de consens entorn al projecte” va assegurar la portaveu socialista, Núria López, en presentar la moció que es va aprovar per unanimitat. Joan Manso, per la seva banda, va agrair la iniciativa i va considerar que era una “bona manera de treballar conjuntament” certificant la millora de les relacions entre ambdós grups municipals en aquesta qüestió. També s'hi va referir Jaume Garcia, únic regidor d'ERC i primer tinent d'alcalde, que va destacar la necessitat de “reflectir unitat” sobre el futur de la nova escola.

Totes les notícies de la futura Escola Pirineu de Campdevànol