Els galeristes reconeixen la campdevanolenca Maria Palau

La Torre del Palau
29 de gener del 2014
Maria Palau (esquerra)
Maria Palau (esquerra) | J.G.
La periodista Maria Palau, nascuda a Campdevànol però establerta a Terrassa, va rebre ahir el Premi a la Crítica d'Art a la Nit del Galerisme, els premis nacionals del sector que es van lliurar en un acte al MACBA. Palau va rebre el guardó conjuntament amb dos redactor més d'El Punt Avui, Jaume Vidal i Montse Frisach (a la foto, d'esquerra a dreta).

Organitzats per les tres associacions de galeries d’art del país (el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, l’Associació Art Catalunya i l’Associació Art Barcelona), els Premis GAC han celebrat la seva setena edició per quart any consecutiu al MACBA consolidant un esdeveniment que compta any rere any amb una àmplia representació de membres de l’art i la cultura catalanes. L'acte d'aquest dimarts va comptar amb la presència del conseller Ferran Mascarell i l'alcalde barceloní Xavier Trias.

Maria Palau (Campdevànol, 1975) és una periodista especialitzada en art. Li agrada la frase "L'art no és una ciència exacta", de Maurizio Cattelan. "Boldini em sembla el millor pintor de la història", escriu al seu perfil de Twitter.

Més informació a La Torre del Palau