Joan Llordella suma la segona victòria d'etapa a la Trans Andes xilena

El ciclista de Campdevànol disputarà la darrera jornada amb opcions de victòria final tot i que avui no ha aconseguit retallar distàncies respecte el líder, el xilè Javier Püschel

Arnau Urgell
24 de gener del 2014
Joan Llordella, al final de la segona etapa
Joan Llordella, al final de la segona etapa | Trans Andes
Joan Llordella, en arribar al final de la segona etapa. Foto: Trans Andes Challenge

Joan Llordella arribarà a la darrera jornada de la Trans Andes amb opcions de victòria a la general. Aquest divendres ha guanyat la quarta etapa i ha sumat el segon triomf parcial i el quart podi en les quatre jornades de competició. El ciclista de Campdevànol ha tardat 3 hores, sis minuts i 8 segons en completar els 82 quilòmetres entre Liquiñe i Menetúe. Tot i això, no ha retallat distàncies respecte el líder perquè han arribat plegats.

Demà dissabte la Trans Andes acabarà amb un traçat 70 quilòmetres entre Menetúe i la ciutat de Pucón, un recorregut que fusionarà la cinquena i sisena etapa original després que les males condicions meteorològiques afectessin els plans inicials.

Cal recordar que en la primera etapa la primera posició va ser per Püschel amb poc més de mig minut d'avantatge respecte Llordella i sis minuts sobre la parella formada per Zamora i Ortiz. A la segona, en canvi, Llordella es va imposar a l'esprint al xilè després de fer tot el recorregut junts. Finalment Püschel va augmentar el seu marge a quasi dos minuts en vèncer en una contrarellotge de 21 km que va substituir l'etapa d'ahir.

Classificació etapa 24 de gener (pdf)

Classificació contrarellotge 23 de gener (pdf)

Classificació etapa 2 Trans Andes 2014 (pdf)

Classificació etapa 1 Trans Andes 2014 (pdf)