La UE Ripoll no té opció a la pista del líder

Perd 90 a 78 amb l'Onyar i es manté penúltim a la classificació

02 de desembre del 2013
La UE Ripoll va tornar de buit de la pista de l'Onyar. Aquest cap de setmana va perdre per 90 a 78 amb el líder, una derrota que els manté penúltims amb un balanç de 2-10. El partit va quedar mig decidit al primer quart on els locals van aconseguir un parcial de 29-16 gràcies a la combinació d'una defensa molt intensa i un gran encert en atac. A partir del segon quart les forces es van igualar (22-22 al segon període) però l'avantatge encara es va ampliar al tercer quart fins als 16 punts. El darrer quart (23-27) va ser l'únic amb victòria d'un equip ripollès en el que van destacar els 18 punts de Sanglas i els 14 de Burgos.

El Campdevànol tampoc va poder guanyar contra el líder, el Llançà (59-74).Tot i els quinze punts de desavantatge finals, el partit va ser igualat, sobretot a la primera part, que va acabar amb 33 a 34. La derrota és la vuitena de la temporada en onze partits i deixa els campdevanolencs en la tretzena posició del grup 1 del Campionat Territorial.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)