La UE Ripoll deixa escapar una victòria fàcil a la Garriga (62-56)

Els ripollesos dominaven de 17 punts a la mitja part

18 de novembre del 2013
La UE Ripoll va deixar escapar una gran oportunitat de vèncer a la pista de la Garriga i encadenar la segona victòria de la temporada. A la mitja part guanyava de 17 punts però en una mala segona meitat va acabar perdent per 62 a 56. D'aquesta manera, continua com a cuer amb nou derrotes en deu partits.

Els ripollesos van sortir molt forts i van guanyar tant el primer quart com el segon, en el qual van arribar a anotar 26 punts, el doble que la Garriga. L'avantatge de 17 punts (26-40) feia pensar en una segona meitat tranquil·la però els vallesans van reaccionar a la represa. El tercer quart va acabar amb un 25 a 9 favorable als locals que van acabar de confirmar la remuntada en el darrer període. De fet, l'equip ripollès només va poder anotar 16 punts en tota la segona part.

Per altra banda, el CB Campdevànol també va perdre a la pista de l'Aecam Malgrat (73-62). Es tracta de la setena derrota dels campdevanolencs en deu partits que ocupen la dotzena posició del grup 1 del Campionat Territorial.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)