La 35a Mitja Marató del Ripollès tornarà a reunir 500 atletes

La prova obligarà a tallar la N-260 entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses el diumenge al matí

15 de novembre del 2013
La Mitja Marató ha començat a les 10 del matí.
La Mitja Marató ha començat a les 10 del matí. | Arnau Urgell
Ivan Zarco i Samir Ait Bouychamane. Foto: Marc Cargol

El Campionat Internacional de Fons del Ripollès, la coneguda Mitja Marató, arriba diumenge a la seva trenta-cinquena edició. La prova atlètica degana de la comarca espera acabar reunint uns 500 participants, una xifra similar a la del 2012, a manca d'acabar de tancar avui les inscripcions. Els participants molt probablement hauran de desafiar el mal temps ja que a les temperatures relativament baixes se'ls hi afegirà diumenge la pluja.

L'any passat la victòria va ser per Ivan Zarco que es va imposar a l'esprint a Samir Ait Bouychamane amb un temps d'1:12:30. El ripollès Aleix Fàbregas, la principal esperança local, va aconseguir l'objectiu de pujar el podi acabant tercer a mig minut del guanyador. En categoria femenina la victòria va ser per Anna Rovira que va dominar des de l'inici i va completar els 21 quilòmetres de recorregut amb un temps d'1:26:34.

La sortida de la cursa està prevista a les 10 del matí des de la carretera de Barcelona. Deu minuts després serà el torn de la Cursa Popular Ripoll Bressol de Catalunya de sis quilòmetres. La Mitja Marató obligarà a tallar la N-260 de Ripoll a Sant Joan de les Abadesses des de tres quarts de deu a la una del migdia, aproximadament.