Dilluns comencen catorze jornades de vaga ferroviària

Horaris d'unes afectacions parcials que eliminaran tres trens amb sortida de Ripoll entre dilluns i dimarts | El dijous 31 d'octubre la vaga serà de 24 hores

Redacció
25 d'octubre del 2013
La CGT i el Sindicat Federal Ferroviari han convocat a partir de dilluns un total de 14 jornades de vaga per aturar el que consideren “la destrucció del ferrocarril públic”. De les aturades onze són de caràcter parcial –en diverses franges- mentre que tres (31 d'octubre i 5 i 20 de desembre) són de 24 hores. De moment, només s'han facilitat els horaris de Rodalies de dilluns i dimarts en els quals, a banda de diverses modificacions, s'eliminen un total de tres trens amb sortida des de Ripoll.

Les mobilitzacions de dos dels sindicats de ferrocarrils pretén aturar la divisió de les dues companyies ferroviàries Renfe i Adif en quatre i dues societats, respectivament. A més, volen denunciar la “destrucció d'ocupació” que pot patir el sector.

Per aquest motiu han convocat fins a catorze jornades de vaga entre el 28 d'octubre i el 20 de novembre. En els casos del 28, 29 i 30 d'octubre; així com 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25 i 29 de novembre es tracta d'aturades parcial en les franges de matí, migdia i nit. En canvi, els dies 31 d'octubre, 5 i 20 de desembre la vaga serà de 24 hores amb serveis mínims del 66% en hores punta i del 33% la resta  de la jornada.

Horaris vaga dilluns 28 d'octubre (pdf)

Horaris vaga dimarts 29 d'octubre (pdf)