Sisena derrota en sis partits de la UE Ripoll

Derrota clara del CB Campdevànol a Porqueres (66-45)

21 d'octubre del 2013
La UE Ripoll no aixeca cap. Aquest cap de setmana va sumar la sisena derrota en sis partits en caure per 61 a 55 a la pista del Lliçà d'Amunt. Un resultat que el situa com a cuer del grup 3 de Primera Catalana en ser l'únic equip que ha perdut tots els partits.

El matx va ser molt disputat i els homes de Maurici Jaumandreu van tenir la victòria a tocar. Tot i que la primera part va acabar amb un avantatge de sis punts a favor dels vallesans (37-31), a la segona els ripollesos van guanyar el tercer quart (11-13) i es van arribar a posar per davant a quatre minuts del final. Tanmateix, errors en el tir van permetre al Lliçà reaccionar i acabar guanyant de sis.

Per la seva banda, el CB Campdevànol va caure amb claredat a la pista del Porqueres (66-45). Amb un balanç de 4 a 2, els campdevanolencs són novens del grup 1 del Campionat Territorial.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)