La UE Ripoll tampoc coneix la victòria (83-65)

El CB Campdevànol perd amb claredat a la Cellera (60-44)

07 d'octubre del 2013
L'inici de la temporada tampoc està sent gens favorable als interessos de la UE Ripoll. L'equip de Gerard Jaumandreu va perdre clarament a Granollers (83-65) i encadena quatre derrotes en quatre partits. De fet, és un dels tres equips que sense conèixer la victòria són cuers del grup 3 de Primera Catalana.

El partit de Granollers no va tenir massa història ja que els vallesans van aconseguir 26 punts en el primer quart i una renda de 14 que van saber gestionar. Els ripollesos, de fet, només van guanyar el tercer parcial (16-17) i van tenir els millors minuts al darrer quart quan es van posar a set punts. Tanmateix, una reacció contundent dels locals els va permetre acabar guanyant de 18 punts.

Al Campionat Territorial el CB Campdevànol no va tenir opció a la Cellera on va caure per 60 a 40. Els campdevanolencs sumen una sola victòria en quatre partits, un balanç millor que el filial que també va perdre a Begur (72-55).

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)