L'HC Ripoll aconsegueix contra el Taradell la primera victòria (1-0)

Un solitari gol de Joan Torrents va decidir el segon partit de lliga

29 de setembre del 2013
L'HC Ripoll va aconseguir aquest dissabte contra el Taradell la primera victòria de la temporada (1-0). Un matx on els ripollesos van destacar més en el control defensiu que en atac i en el qual es va viure una primera part molt igualada i amb poc perill per ambdues porteries. De fet, només va destacar una ocasió de Joan Torrents abans de marxar al vestidor amb un 0 a 0 que ho deia tot.

A la represa el joc es va animar. Dues ocasions de Vergés, i un penal on Arxé va xutar fora dels tres pals però va aprofitar el refús per enviar la bola al pal, feien pressagiar que el marcador es mouria aviat. El mateix Vergés va errar dues faltes directes consecutives, la primera de les quals va picar al travesser de la porteria rival.

L'únic gol del partit va arribar al minut 36 gràcies a un xut de fora l'àrea de Joan Torrents des de la banda esquerra de l'atac ripollès. El darrer tram de partit va ser de nou igualat, amb tots dos equips pendents de no fer una darerra falta que hagués suposat el llençament directe. Aquesta va arribar al darrer segon, després d'una innecessària acció que ningú va protestar. El xut del jugador del Taradell va ser aturat pel campdevanolenc Moi Adam, i finalment la victòria es va quedar a casa.

El partit va suposar el retrobament de l'afició local amb l'entrenador Pep Rifà, i amb els jugadors Dani Alonso, i el porter Carmona que va fer un partidàs aturant totes les arribades ripolleses menys el gol de Torrents.

Per altra banda el CP Ribes també va aconseguir la primera victòria de la temporada en derrotar el Roda B per 11 a 3 en un partit en el qual els osonencs van començar guanyant.