Empat de colíders (3-3)

El Can Gibert s'emporta un punt de Sant Joan al temps afegit en un partit amb moltes alternatives

22 de setembre del 2013
L'Abadessenc va empatar amb el Can Gibert.
L'Abadessenc va empatar amb el Can Gibert. | Sergi Vargas/Golcat
L'Abadessenc va empatar amb el Can Gibert. Foto: Sergi Vargas/Golcat

Abadessenc i Can Gibert arribaven a la tercera jornada com els dos únics equips que havien sumat sis punts. Dissabte es van enfrontar en un partit que no va decebre a les expectatives i que va acabar amb taules (3-3). D'aquesta manera, ambdós equips continuen com a colíders conjuntament amb el Cornellà de Terri que avui ha clavat una golejada d'escàndol al Ripoll (3-7).

Els dos equips, tal com recull la crònica de Golcat, van sortir decidits a endur-se els tres punts i les ocasions no van trigar en arribar. Pepe Peralta va disposar de la primera per als visitants, després d'un gran control amb el pit va enviar la pilota als núvols. Un minut després, una canonada d'“Uli” Montenegro va fregar el travesser en el primer xut dels locals.

Al minut 14, una genialitat de Dani González –un xut creuat al pal llarg- va significar el primer gol dels santjoanins. El gol no va descentrar els visitants i tampoc va relaxar els locals. Èdgar hauria pogut marcar el segon de l'Abadessenc en una rematada de cap que la defensa del Can Gibert va desviar a córner. Tamateix, al minut 31 Pepe Peralta va pentinar una pilota al primer pal i va marcar el gol de l'empat. En un matx amb moltes alternatives només van passar cinc minuts perquè l'Abadessenc recuperés l'avantatge gràcies a una falta lateral servida per Ulises Montenegro que va sorprendre el porter gironí.

A la represa el Can Gibert va sortir decidit a empatar i va gaudir de dues ocasions de Durán i Pepe. Tot i que l'Abadessenc també va tenir les seves opcions finalment van ser els visitants els que van marcar gràcies a Ibarzábal que tot just feia segons que acabava d'entrar al camp. El partit no es va calmar en la recta final. Fitó va tornar a avançar els locals al 80 en aprofitar un xut de falta que va anar a parar el travessar. Quan l'Abadessenc ja es veia com a líder en solitari, en ple temps afegit, Ibarzábal marcava el seu segon gol a la sortida d'un còrner per aconseguir la igualada.