Roger Costa guanya a l'esprint la segona Milla Urbana de Ripoll

Els ripollesos Adrià Hernàndez i Jordi Esclusa completen el podi masculí mentre que les campdevanolenques Maria Sau i Gisela Pulido comparteixen la victòria en dones

Arnau Urgell
22 de setembre del 2013
Els participants de la Milla van realitzar dues voltes al circuit.
Els participants de la Milla van realitzar dues voltes al circuit. | Arnau Urgell
Els participants de la Milla van realitzar dues voltes al circuit. Foto: Arnau Urgell

Roger Costa va guanyar aquest dissabte la segona Milla Urbana de Ripoll. L'atleta de Sant Quirze de Besora es va imposar en un igualat esprint als ripollesos Adrià Hernàndez i Jordi Esclusa. En categoria femenina, victòria compartida per les campdevanolenques Maria Sau i Gisela Pulido que van arribar agafades de la mà a la meta situada al passeig Ragull de Ripoll després de recórrer juntes els 1.600 metres de la cursa.

Els atletes de la categoria sènior –a partir de 10 anys- havien de fer dues voltes en un circuit que recorria la carretera de Barcelona des de l'Escola Joan Maragall fins a l'illeta del carrer Concepció Ducloux. Ràpidament, es va formar un grup capdavanter amb set corredors entre els quals Costa i Hernàndez. En completar la meitat de la cursa es va fer una selecció de cinc participants per jugar-se la victòria. Va ser finalment Roger Costa que va imposar la seva punta de velocitat per creuar la meta en primer lloc amb un temps de 5:07. La segona posició va ser per Adrià Hernàndez (5:08) mentre que el podi el va completar Jordi Esclusa (5:10) que va remuntar en la segona volta després de completar la primera en desena posició.

La cursa, que va aplegar una cinquantena de participants entre totes les categories, no va tenir història en categoria femenina. Maria Sau i Gisela Pulido la van realitzar conjuntament d'inici a fi acabant amb un temps de 7:05 mentre que el podi el va completar Cristina Pérez (7:42). Els temps queden lluny dels assolits a la primera edició de la Milla Urbana en la qual Jordi Alsina i Anna Capdevila es van imposar amb 4:49 i 6:15, respectivament.

Abans de la cursa del sèniors se'n van disputar dues d'infantils. Els menors de tres anys van recórrer 100 metres mentre que els que tenien fins a 10 anys van fer una volta sencera al circuit de la Milla.