Marc Carós s'emporta la Trans-cat després de guanyar tres de les quatre etapes

El també ripollès Roger Viñas acaba segon a la classificació general a 18 minuts del líder

Redacció
10 de setembre del 2013
Marc Carós, en plena etapa de l'Alta Garrotxa.
Marc Carós, en plena etapa de l'Alta Garrotxa. | Oriol Batista
Marc Carós, en plena etapa de l'Alta Garrotxa. Foto: Oriol Batista

Marc Carós ha revalidat –aquesta vegada en solitari- la victòria a la la Trans-Cat, una cursa de muntanya de quatre etapes que s'ha disputat des de dissabte. Aquest dimarts ha aconseguit la tercera victòria parcial a l'Alt Empordà després dels triomfs del Berguedà i al Ripollès. Ahir, a l'Alta Garrotxa, va ser segon en una jornada on un error de marcatge va provocar que, juntament amb el també ripollès Roger Viñas, perdés quasi 40 minuts.

Carós no ha fallat en l'última etapa de la Trans-cat disputada a la zona del Cap de Creus. Ha completat els 25 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu acumulat amb un temps de 2:13:03. Roger Viñas, per tercera vegada, ha estat segon a quasi quatre minuts del guanyador i, finalment, ha acabat a 18 minuts del líder a la classificació general.

Sergi Bañeras, que només ha participat a l'etapa d'avui, ha estat tercer a tretze minuts de Carós mentre que Xavi Padrós, guanyador a la Garrotxa, només ha pogut ser quart i ha acabat la prova en tercera posició a la general.

Marc Carós i Roger Viñas, dos ripollesos al capdavant de la Trans-cat. Foto: Oriol Batista

Roger Viñas ha acabat la Trans-cat segon. Foto: Oriol Batista