El CE Abadessenc celebra amb victòria la Festa Major (2-0)

Ripoll i Camprodon comencen la lliga amb empat

09 de setembre del 2013
El CE Abadessenc va celebrar la Festa Major iniciant la lliga amb victòria. L'equip de Toni García, entrenador procedent del CF Ripoll, va aconseguir derrotar ara sí el Base Roses (2-0), el mateix rival amb el qual va començar la temporada passada. Un gol de Josep Muniesa a les acaballes de la primera part i un penal transformat per “Uli” Montenegro a l'inici de la segona van concretar una victòria assolida amb total mereixement.

Els altres dos equips de Segona Catalana, el Ripoll i el Camprodon, van començar la lliga amb un empat. Els camprodonins, que com a Sant Joan van disputar el partit sota una intensa pluja, es van avançar gràcies a una acció de “Miki” però els empordanesos van igualar el matx abans del descans. A Quart, en canvi, l'equip local i el Ripoll no van aconseguir marcar en un partit sense gols (0-0).

La competició també va començar a Tercera Catalana amb un derbi entre el Campdevànol i el filial del Ripoll, que la temporada passada va aconseguir l'ascens. Un gol de Xevi Suàrez a l'inici de la primera part va decidir un partit que també va ser passat per aigua.

La pluja va ser també protagonista del derbi que va obrir la competició al grup 5 de la Tercera Catalana pel què fa als dos equips del Ripollès que hi militen. La UE Campdevànol es va imposar per 1 a 0 en el partit jugat ahir dissabte al camp Municipal d'esports campdevanolenc, al CF Ripoll B.