Joan Compte i Joan Llordella, els més ràpids a la Territori d'Isards

02 de setembre del 2013
Joan Compte i Joan Llordella van arribar junts a la meta a Camprodon.
Joan Compte i Joan Llordella van arribar junts a la meta a Camprodon. | SC Camprodon
Joan Compte i Joan Llordella van arribar junts a la meta a Camprodon. Foto: SC Camprodon

El mollonenc Joan Compte i el campdevanolenc Joan Llordella van complir els pronòstics i van ser els més ràpids a la Territori d'Isards, la prova BTT organitzada per l'Ski Club Camprodon. Ambdós van arribar junts a la meta després de recórrer 38,5 km i salvar un desnivell de 1.650 metres, en el recorregut “exigent” d'un esdeveniment que també va comptar amb la volta tradicional (22,5 km i 1.100 m) i la familiar (8 km  i 250 m).

Compte i Llordella van completar el recorregut amb un temps de 2:24:11. El tercer lloc va ser pel ripollès Aleix Fàbregas (2:27:19) mentre que Marc de Maer, corredor professional en carretera, va ser quart en una modalitat que va aplegar uns 130 corredors i que pràcticament es va enfilar fins als 2.000 metres d'altitud, al pas pel coll de la Balmeta, al terme de Setcases. Entre les dones, la més ràpida va ser Txell Giménez (3:18:57).

Classificacions IX Territori d'Isards BTT (pdf)