28 de juliol del 2013
Marc Carós, en arribar a la meta de la Pobla de Lillet.
Marc Carós, en arribar a la meta de la Pobla de Lillet. | Facebook
Marc Carós, en arribar a la meta de la Pobla de Lillet. Foto: Facebook

Marc Carós es va imposar amb molta claredat aquest dissabte a la Trail del Catllaràs. L'atleta de Ripoll va completar els 30 quilòmetres i els 2.000 metres de desnivell positiu amb un temps de 2:40:39 amb quasi deu minuts d'avantatge respecte els seus perseguidors.

La prova, amb sortida i arribada a la Pobla de Lillet, va aplegar 206 inscrits que es van afegir als 150 que van disputar la ultratrail de 55 quilòmetres. A la cursa “curta” Carós no va donar cap opció i va arribar a la meta amb nou minuts i mig de marge respecte Javier Heras, segon classificat (02:50:06) mentre que Adrià Canimas va completar el podi amb un temps de 02:50:20.

Miguel Àngel Heras (06:34:53) va guanyar una ultratrail on cal destacar la novena posició del santjoaní –resident a Roses- Xavi Llamas (08:12:07).

Resultats de la Trail del Catllaràs (pdf)

Resultats de la Ultratrail del Catllaràs (pdf)