L'Espanyol B tanca l'«stage» a Ribes golejant el Taradell (5-1)

28 de juliol del 2013
L'Espanyol B va golejar el Taradell per 5 a 1.
L'Espanyol B va golejar el Taradell per 5 a 1. | RCDE
L'Espanyol B va golejar el Taradell per 5 a 1. Foto: RCDE

L'Espanyol B va tancar aquest dissabte l' stage d'una setmana a Ribes de Freser golejant còmodament el Taradell. Tot i que els osonencs es van avançar, el filial blanc-i-blau van reaccionar i van poder demostrar al marcador la diferència de tres categories –Segona B en un cas, Segona Catalana en l'altre- en el primer partit de la pretemporada 2013-2014 que va començar amb un minut de silenci en record de les víctimes de l'accident de tren de Galícia. Es tracta, a més, del tercer any consecutiu que els homes de Manolo Márquez inicien la posada a punt a la capital de la Vall de Ribes.

El Taradell, tal com va fer l'any passat , va sortir al camp ben plantat i molt motivat. Una actitud que li va permetre avançar-se al marcador al minut 33 gràcies a una falta executada per Raúl. Ràpidament però, l'Espanyol B va fer valdre la seva condició d'equip de Segona B per empatar amb un gol de Kilian. Amb l'1 a 1 es va arribar a la mitja part moment en el qual els dos entrenadors van fer gran quantitat de canvis per començar a donar minuts a tots els seus jugadors.

La victòria blanc-i-blava no es va començar a consolidar fins al tram final del matx. Ivan Sales va marcar un doblet als minuts 72 i 80 mentre que Canario va fer el mateix al 81 i 85. De nou, com va passar l'any passat, el pas dels minuts va afavorir les opcions d'un Espanyol que, malgrat el moment de la pretemporada, tenia millor condició física que els seus rivals.

Tercer stage a Ribes de Freser

L'Espanyol B s'ha abonat a Ribes de Freser on hi ha realitzat un stage les tres darreres pretemporades. Enguany, a més, van aprofitar el divendres a la tarda, quan no hi havia entrenament, per visitar Núria convidats per les autoritats de la vall.

A nivell esportiu l'entrenador Manolo Márquez va expressar abans del matx de dissabte la satisfacció pel treball i l'actitud de l'equip en aquest retorn als entrenaments. “Sabem que tenim una plantilla competitiva. Estem contents perquè l'actitud dels jugadors és francament bona” i va reconèixer que els seus jugadors disputarien el primer partit amb molta càrrega després d'una setmana intena de preparació.

Espanyol B 3 - Taradell 1 (Arnau Urgell)

Espanyol B 4 - Andorra sub21 1 (RCD Espanyol)