Llordella suma el tercer triomf en quatre etapes de la Transpyr

El ciclista de Campdevànol, fent parella amb Pau Zamora, consolida el liderat a l'equador de la prova

Redacció
09 de juliol del 2013
Joan Llordella i Pau Zamora han guanyat la quarta etapa.
Joan Llordella i Pau Zamora han guanyat la quarta etapa. | Transpyr
Joan Llordella i Pau Zamora han guanyat la quarta etapa. Foto: Transpyr

Joan Llordella ha completat aquest migdia la primera meitat de la Transpyr, la travessa en BTT dels Pirineus, aconseguint una nova victòria parcial. L'equip Buff International, format pel ciclista campdevanolenc i Pau Zamora, ha sumat a Ainsa la tercera victòria d'etapa després de les de Camprodon i la Seu d'Urgell.

Tot plegat els hi permet consolidar el liderat –quasi una hora i mitja de marge- ja que han avantatjat en 20 minuts l'equip Bicis Esteve, format Ibon Zugasti i Roger Argelaguer, segon a la general. Cal recordar que la seva posició es pot seguir en directe a través d'un sistema race tracker.

La parella formada per Llordella i Zamora ha completat els 100 km i els 2.950 metres de desnivell positiu entre el Pont de Suert i Ainsa amb un temps de 5:14:47. A menys de vuit minuts han arribat Joao Marinho i Luis Leite, del Douro Biki Race, mentre que el Bicis Esteve ha estat tercer i manté per 13 minuts el segon lloc a la general.

L'equip de Camprodon, format per Joan Compte i Jaume Guàrdia, continua escalant posicions i ja és desè a la general. En l'etapa d'aquest dimarts va aconseguir la quarta posició amb un temps de 5:52:37.

Per altra banda, el també campdevanolenc Borja Sànchez ha estat segon a la cronometrada de la Transyr Road. Es tracta del quart podi de periodista del 9 Esportiu –un primer lloc, dos segons i un tercer- en quatre etapes.

  Classificació de la Transpyr

Totes les notícies de la Transpyr

Race tracker de Joan Llordella

Web de la Transpyr