Joan Llordella frega la tercera victòria a la Transpyr

El ciclista de Campdevànol, fent parella amb Pau Zamora, segon a l'esprint del Pont de Suert | Borja Sànchez obté el primer triomf en modalitat carretera

Redacció
08 de juliol del 2013
L'equip Buff International, format pel campdevanolenc Joan Llordella i Pau Zamora, continua dominant clarament la Transpyr. Després de dues victòries a Camprodon i la Seu d'Urgell, aquest dilluns han fregat el tercer triomf ja que al Pont de Suert han quedat segons en un esprint disputat amb el Bicis Esteve, format Ibon Zugasti i Roger Argelaguer (foto). Cal recordar que la seva posició es pot seguir en directe a través d'un sistema race tracker.

D'aquesta manera, Llordella i Zamora mantenen una hora de distància respecte els seus perseguidors després d'una etapa reina de 128 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu que han cobert amb 5 hores i 53 minuts. Aquest dijous deixaran Catalunya i la quarta etapa, que marcarà l'equador de la cursa, acabarà a Ainsa. Globalment, i repartits en vuit etapes, els participants hauran d'afrontar 820 quilòmetres i 20.300 metres de desnivell.

Mentrestant, la parella representant de Camprodon, formada per Joan Compte "Burgues" i Jaume Guàrdia, estan recuperant posicions i després d'un mal inici (van ser quarantens a la primera etapa) s'han situat a la 16a posició a la general.

Per altra banda, el també campdevanolenc Borja Sànchez ha aconseguit finalment la seva primera victòria parcial en una etapa que tenia el port del Cantó com a tram cronometrat. El periodista del 9 Esportiu ha fet un temps d'1 hora i 12 minuts superant Rafael Pedret i Jordi Ferré. Es tracta del tercer podi –després d'un tercer i un segon lloc- que a manca de les classificacions definitives el mantenen com a segon classificat de la general.

 Classificació de la Transpyr 

Totes les notícies de la Transpyr

Race tracker de Joan Llordella

Web de la Transpyr