Joan Llordella, campió de Girona de BTT

El ciclista de Campdevànol, segon a Sant Feliu de Guíxols en la darrera prova de l'Open Tàctic

Redacció
01 de juliol del 2013
Llordella ha estat segon a Sant Feliu de Guíxols.
Llordella ha estat segon a Sant Feliu de Guíxols. | ElRipollès.info
Llordella ha estat segon a Sant Feliu de Guíxols. Foto: ElRipollès.info

Joan Llordella s'ha proclamat aquest diumenge campió de Girona de BTT però s'ha hagut de conformar amb la segona posició a la general de l'Open Tàctic. El ciclista de Campdevànol ha acabat segon en la cinquena i darrera prova d'aquest campionat de les comarques gironines que s'ha disputat a Sant Feliu de Guíxols (Blanes).

La victòria en un recorregut de 30 quilòmetres ha estat pel barceloní Francesc Guerra (Scott Team) amb un temps d'1:15:06. Malgrat que bona part de la prova l'han feta conjuntament amb Llordella, de l'Scott Team s'ha escapat en les darreres pujades i ha acabat aconseguint un avantatge de 19 segons. El podi l'ha completat el gironí Marc Trayter amb un temps d'1:16:28.

D'aquesta manera, el campdevanolenc s'ha proclamat campió de Girona ja que Francesc Guerra no podia optar a aquest premi. En canvi, a la general de l'Open Tàctic la victòria final ha estat per Trayer per davant de Llordella. El ciclista de Campdevànol ha aconseguit dos segons llocs, a Sant Joan les Fonts i Sant Feliu de Guíxols, un primer a Blanes, un tercer a Vilajuïga i un quart a Fornells de la Selva.

Ara la propera cita amb la competició serà la Transpyr, la prova que travessa el Pirineu des del Mediterrani a l'Atlàntic, fent parella amb Pau Zamora. Allà es trobarà la parella formada pel mollonenc Joan Compte "Burgues" i el camprodoní Jaume Guàrdia.

 Classificació Open Tàctic Sant Feliu de Guíxols (pdf)