Moisès Adam i Albert Sabata, els fitxatges del «nou» HC Ripoll

Redacció
26 de juny del 2013
Moisès Adam i Abert Sabata, els fitxatges de l'HC Ripoll de David Viñas.
Moisès Adam i Abert Sabata, els fitxatges de l'HC Ripoll de David Viñas. | HC Ripoll
Abert Sabata i Moisès Adam, els fitxatges de l'HC Ripoll de David Viñas. Foto: HC Ripoll

L'HC Ripoll afronta una nova etapa després de tres temporades amb Dani Camprubí a la banqueta. El nou tècnic, el rodenc Dani Viñas, ha apostat per mantenir el bloc de l'equip i ja ha lligat les dues úniques incorporacions de la temporada vinent. Es tracta del porter campdevanolenc Moisès Adam i de l'osonenc Albert Sabata.

Viñas arriba al Ripoll, equip amb el qual vol intentar l'ascens a Primera Nacional Catalana, després d'entrenar el CP Masies. Precisament els dos fitxatges procedeixen d'aquest equip tot i que en el cas d'Adam el darrer any ha exercit d'entrenador en categories inferiors després de tres temporades amb el primer equip. Cal recordar que el nou entrenador ripollès havia jugat en equips com el Voltregà, Vic, Mollet, Piera, Igualada, FC Barcelona, Alcobendas, Cerdanyola i Blanes.

La plantilla 2013/2014 estarà formada pels porters Adrià Torrens i Moisès Adam, així com els jugadors de camp Ivan Mora (capità), Jordi Arxé, Albert Vergés, Sergi Marín, Albert Ferrer, Joan Torrents, Albert Sabata i Marc Comas. A més, el juvenil Vidal Carlon s'incorpora al primer equip.