Joan Llordella, tercer a Vilajuïga i líder de l'Open Tàctic BTT

10 de juny del 2013
Joan Llordella va ser tercer a Vilajuïga. Foto: ElRipollès.info

Joan Llordella va aconseguir aquest diumenge a Vilajuïga un nou podi. El ciclista de Campdevànol va aconseguir el tercer lloc en la tercera prova de l'Open Tàctic BTT Girona. Una posició que el permet continuar com a líder de la general amb un còmode avantatge.

La prova de Vilajuïga (Alt Empordà) la va guanyar Ismael Ventura (Megamo RC Team) amb un temps d'1:29:35. Marc Trayter, per la seva banda, va completar els 33,0 quilòmetres del recorregut amb 17 segons més mentre que Llordella va arribar a la meta amb un temps d'1:31:05.

Un resultat que suposa que el ciclista de Campdevànol lideri la general amb 266 punts amb 266 punts després d'un segon a Sant Joan les Fonts, un primer a Blanes i el tercer de Vilajuïga. Marc Trayter és segon amb 188 punts i Ramon Lozano tercer amb 180 punts.

Resultats Open Tàctic BTT Vilajuïga (pdf)

Classificació general Open Tàctic BTT Girona (pdf)