El campdevanolenc acaba segon a Sant Martí de Tous i lidera la general de l'Scott MTB Marathon Cup

27 de maig del 2013
Joan Llordella va ser segon a Sant Martí de Tous.
Joan Llordella va ser segon a Sant Martí de Tous. | ElRipollès.info
Joan Llordella va ser segon a Sant Martí de Tous. Foto: ElRipollès.info

Joan Llordella continua col·leccionant podis. El ciclista campdevanolenc va ser segon aquest dissabte a Sant Martí de Tous (Anoia), en la segona prova de l' Scott MTB Marathon Cup. A més, a manca de la tercera i definitiva cursa, lidera la general.

L'Anoia Race Tour tenia un circuit de 55 quilòmetres i va aplegar 150 participants en la categoria elit. El més ràpid va ser Francesc Guerra que va entrar a la meta amb un temps de 2:30:53. A tres minuts ho va fer el ciclista de Campdevànol amb qui van liderar la prova en la seva primera meitat. L'osonenc Francesc Freixer (Bicis Esteve) va completar el podi (02:34:35).

Llordella, que també va ser segon a la primera prova d'aquest nou campionat, ara lidera una general que es decidirà el 9 de setembre.

Classificació de l'Anoia Race Tour (pdf)