Joan Llordella obté un quart i un setè lloc a la Vall de Llord

06 de maig del 2013
Joan Llordella va ser quart i setè al Solsonès.
Joan Llordella va ser quart i setè al Solsonès. | ElRipollès.info
Joan Llordella va ser quart i setè al Solsonès. Foto: ElRipollès.info

Joan Llordella va aconseguir aquest cap de setmana un quart i un setè lloc a la tercera prova de la Copa Catalana Internacional BTT de la Vall de Lord. El ciclista de Campdevànol, després de la prova del Solsonès, és tercer a la general d'una competició que passa per l'equador.

Dissabte es va disputar la cronometrada en un circuit de sis quilòmetres. La victòri va ser per Francesc Guerra amb un temps de 10:17:17. Llordella va entrar a deu segons del guanyador i a només 41 centèsimes del tercer classificat, David Valero. El podi el va completar Ismael Ventura, amb una avantatge d'un segon i mig respecte el campdevanolenc.

L'endemà Joan Llordella va ser setè en una cursa que donava punts UCI i amb la presència de participants de nivell portuguesos, espanyols, russos i, evidentment, catalans. La victòria va ser per David Rosa, de la selecció nacional de Portugal (1:32:11), mentre que el podi el van completar Iván Díaz i Israel Nuñez. El ciclista de Campdevànol, que va anar de menys a més, va entrar a 3 minuts i 15 segons.