El mollonenc Joan Compte disputarà la Titan Desert

L'any passat va ser 18è en una prova de 600 quilòmetres pel desert del Marroc

Redacció
26 d'abril del 2013
Joan Compte, en segona posició, tornarà a la Titan Desert.
Joan Compte, en segona posició, tornarà a la Titan Desert. | ElRipollès.info
Joan Compte, en segona posició, tornarà a la Titan Desert. Foto: ElRipollès.info

El mollonenc Joan Compte –més conegut com a “Burgues”, pel nom de la casa familiar- ja té la maleta feta per disputar la Titan Desert. A partir d'aquest diumenge i fins al 3 d'abril, els quasi 400 inscrits hauran d'afrontar 600 quilòmetres en BTT pel desert del Marroc. Compte, que realitzarà la prova per segona vegada, competirà enquadrat a l'equip Buff International Mtb Team en substitució del campdevanolenc Joan Llordella.

El ciclista de Molló, que l'any passat va acabar la Titan, explica que el primer objectiu és acabar la dura cursa. “Les impressions físiques són bones” assegura poques abans de prendre l'avió que el durà cap al Marroc. La cursa començarà el diumenge 28 d'abril a Boumalne Dades, a les muntanyes de Jbel Sarhro, i acabarà sis dies després a Maadid, a les dunes d'Erg Chebbi.

L'equip Buff afrontarà la Titan Desert 2013, a banda del mollonenc, amb Pau Zamora i David Rovira. Enguany no hi podrà ser el campdevanolenc Joan Llordella que va ser sisè el 2011 i tretzè el 2012. Compte, que l'any passat també va aconsguir una segona posició a la Transpyr, forma part d'un equip professional navarrès de ciclisme en ruta.

Entrevista a Joan Compte (juliol de 2012)