Joan Llordella acaba la Cape Epic amb línia ascendent

Amb Marcel Zamora finalitzen 14è lloc, en una prova a Sud-àfrica amb 600 parelles

25 de març del 2013
Joan Llordella amb Marcel Zamora creuant la meta de la Cape Epic.
Joan Llordella amb Marcel Zamora creuant la meta de la Cape Epic. | Sportograf.com
Joan Llordella amb Marcel Zamora creuant la meta de la Cape Epic. Foto: Sportograf.com

El campdevanolenc Joan Llordella va completar aquest dissabte la duríssima Absa Cape Epic de Sud-àfrica, una prova considerada el Tour de França de la BTT. Juntament amb el triatleta Marcel Zamora van anar de menys a més i després de set etapes van ser catorzens a la general (tretzens a la seva categoria). Tot plegat després de recórrer 800 quilòmetres repartits en set etapes, un desnivell positiu acumulat de 15.000 metres i compartir la prova amb 600 parelles de bikers més.

La Cape Epic ha estat dominada d'inici a fi per la parella formada pel suís Cristoph Sauser i el txec Jaroslav Kulhavy de l'equip Burry Stander-Songo. Van completar la cursa amb poc més de 29 hores i 40 minuts. També cal destacar la quarta posició del cerdà José Hermida que feia equip amb l'holandès Rudi Van Houts a 40 minuts dels líders. La parella Llordella-Zamora va acabar a més de 3 hores i 40 minuts dels guanyadors.

Des del pròleg fins a la tercera etapa l'equip del ciclista de Campdevànol no va aconseguir baixar de la vintena posició (25, 28, 24 i 20, respectivament). Passat l'equador de la prova els resultats van millorar ostensiblement assolint un 16è, dues quinzenes posicions i un onzè lloc a la sisena etapa.