Joan Llordella inicia la temporada BTT amb un segon lloc

04 de març del 2013
Joan Llordella va ser segon a Aguilar de Segarra.
Joan Llordella va ser segon a Aguilar de Segarra. | Ernest Cubí
Joan Llordella va ser segon a Aguilar de Segarra. Foto: Ernest Cubí

El campdevanolenc Joan Llordella va començar aquest diumenge la temporada de BTT amb bon peu. A la primera prova del nou campionat MTB Scott Marathon Cup que es va disputar a Aligar de Segarra va aconseguir la segona posició. Només va entrar a meta per darrera del portuguès Luis Leao Pinto, un dels ciclistes que sempre ocupa les posicions capdavanteres a proves com la Titan Desert.

La cursa d'Aguilar de Segarra va aplegar uns 180 ciclistes que van cobrir els 56,6 quilòmetres de recorregut i un desnivell positiu acumulat de 2.000 metres. Al quilòmetre 10 es va formar un grupet format per Pinto, Llordella i el gironí Marc Trayer. Tot i que el ciclista de Campdevànol els va perdre cap al quilòmetre 45, una avaria de Trayter va permetre a Llordella passar-lo i acabar la cursa en segona posició. Pinto va entrar a meta amb un temps de 2:41:20, amb un avantatge d'1:45 respecte al campdevanolenc. Ever Alejandro Gómez, a quasi sis minuts del guanyador, va completar el podi.

El 10 de març Joan Llordella disputarà una nova prova a Banyoles abans de viatjar cap a Sud-àfrica per prendre part de l' Absa Cape Epic, considerat el Tour de França de la BTT, on farà parella amb el triatleta professional Marc Zamora.