Divendres inauguren l'ampliació de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès

L'acte comptarà amb Joan Cañada, número 2 de Governació

Redacció
20 de febrer del 2013
El proper divendres 22 de febrer s'inaugurarà oficialment la reforma de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès. Les instal·lacions, ubicades al polígon els Pintors de Ripoll, s'han ampliat i equipat amb nova maquinària per talde complir amb els nous requisits per impartir formació.

L’acte començarà a dos quarts de dotze del migdia amb una benvinguda i presentació a la sala d’actes del Consorci Ripollès Desenvolupament. Tot seguit es visitaran les instal·lacions ampliades i reformades i, finalment, es farà un aperitiu a càrrec dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mig de Pastisseria i Forneria, del Cicle Formatiu de Grau Mig deCuina i del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) de l’Institut Abat Oliba de Ripoll i dels alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT). També hi haurà tastets elaborats per l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, les Cuines de la Vall de Camprodon i els Fogons de la Vall de Ribes.

L’acte comptarà amb la presència de Joan Cañada, secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya, i Eudald Casadesús, delegat del Govern a Girona.