El cap de setmana rodó d'Aleix Fàbregas

En dos dies guanya la Duatló de l'Ametlla del Vallès i la cursa de 15 km de la Marató Hivernal de Campdevànol

18 de febrer del 2013
Aleix Fàbregas ha guanyat la cursa de 15 km.
Aleix Fàbregas ha guanyat la cursa de 15 km. | Arnau Urgell
Aleix Fàbregas ha guanyat dues proves en dos dies. Foto: Arnau Urgell

Cap de setmana rodó pel ripollès Aleix Fàbregas. El dissabte a la tarda va guanyar la I Duatló de Carretera de l'Ametlla del Vallès mentre que el diumenge al matí va ser el primer de la cursa de 15 km de la Marató Hivernal de Campdevànol.

L'atleta de l'Esportiu Ripoll es va imposar a la Duatló de l'Ametlla amb un temps d'1:00:24. Van completar el podi Pol Samsó (CN Mataró) i Carles Casero (CT Blanes) a 26 i 39 segons, respectivament. La prova va aplegar 225 participants i constava d'un primer tram corrent de cinc quilòmetres, 24 km en bici i un darrer tram de cursa a peu de 2 km.

L'endemà tampoc va fallar a la cursa de 15 km de la Marató Hivernal de Campdevànol i va guanyar amb un temps d'1:17:35. El marge respecte el segon i tercer classificat, Xavier Serra i Raul Rota, va ser de 2 minuts i 45 segons i de 2 minuts i 53 segons. Amb la victòria suma 1.000 punts al I Campionat de Curses de Muntanya del Ripollès.

Aleix Fàbregas va pujar al primer esglaó del podi a l'Ametlla. Foto: ElRipollès.info