L'Hospital de Campdevànol assoleix el 90% dels objectius del seu Pla estratègic

El centre va reunir 150 professionals en una jornada per avaluar la tasca desenvolupada entre 2010 i 2012

Redacció
15 de febrer del 2013
Joan Manso, Joan Granés i Jaume Vilarrasa
Joan Manso, Joan Granés i Jaume Vilarrasa | Hospital de Campdevànol
Joan Manso, Jaume Vilarrasa i Joan Grané a la jornada d'avaluació del Pla estratègic.  Foto: H. de Campdevànol

L'Hospital de Campdevànol ha tancat el 2012 amb una avaluació molt favorable del seu Pla estratègic. Concretament, segons ha informat el centre hospitalari, ha assolit un 90% dels objectius marcats en un pla de caràcter triennal. Per tal de realitzar-ne el tancament, l'Hospital Comarcal del Ripollès va celebrar una jornada amb 150 professionals de la institució en la qual es va avaluar la tasca desenvolupada entre 2010 i 2012.
 
Joan Grané, gerent de l’Hospital de Campdevànol, va destacar que l’any passat es va aconseguir un resultat d’explotació positiu i que es va continuar amb el desenvolupament de la història clínica compartida. A més, Grané va donar especial importància a l’augment de l’activitat ambulatòria duta a terme al centre, que ha afavorit la reducció de l’activitat d’ingrés. El gerent també va explicar que s’ha assolit l’activitat assistencial contractada amb el CatSalut, així com l’activitat quirúrgica, que ha estat 2,85 punts superiors respecte a la xifra pactada.
 
En el Pla estratègic 2010-2012 hi havia definides les cinc línies estratègiques necessàries per incidir en els aspectes primordials de l’organització: compromís del centre amb els seus professionals i el seu desenvolupament; la recerca de l’excel·lència; la provisió de serveis públics i privats integrats de salut i dependència a la comarca; la consolidació com a organització eficient i transparent en la gestió de recursos i, també, el posicionament com a referent de salut per als ciutadans de la comarca i com a element de cohesió social del Ripollès. Ara, des del centre hospitalari ja s’ha començat a treballar en el proper Pla estratègic, on es marcaran les línies a desenvolupar i les fites a assolir entre 2013 i 2016.