El ripollès volador

Rabaseda protagonitza la jugada més espectacular de la victòria blaugrana a la semifinal de Copa

09 de febrer del 2013
Vídeo Rabaseda

Xavi Rabaseda ha estat un dels noms destacats de la semifinal de Copa de bàsquet. L'aler ripollès, a banda d'una gran defensa i set punts, ha protagonitzat la jugada més espectacular del partit amb una gran esmaixada en un contraatac conduït per Oleson. El Barça –que es va classificar a la competició com a setè classificat- ja és a la final per quart any consecutiu en derrotar el Caja Laboral Baskònia per 69 a 80.

El millor dels blaugranes ha estat Juan Carlos Navarro (20 punts i 18 de valoració). No s'ha quedat curt un Rabaseda que ha passat d'un paper testimonial als quarts de final a disputar més de 13 minuts aquest dissabte. Ha aconseguit un triple d'un sol llançament i 2/3 en tirs de dos (dues esmaixades). També ha aconseguit dos rebots en defensa i nou punts de valoració.